AAAAAAAAHHHHWWW!




hittade den här aaaaaaaasgulliga bilden på pelle också, naaaaaw!!!!

Tillbakablick...

hahaha har fått massa gamla goa bilder från emelie... här kommer två av dem... se och lär, höhö.






We walk

idag när jag vaknade hade jag inte så stor lust att gå till skolan och hade ont i magen o sådär så jag sket i det helt enkelt, höhö. jävligt skönt och jag tror inte att jag missade så värst mycket! har hunnit gå ut i typ två timmar med emelie och hundarna, skitskönt, satt vid porshanken i nån timme eller nåt i solen och pratade också, nu börjar det kännas som vår!!! så himla härligt. ikväll ska jag, lisa och sofie upp till klubben för att planera kursen, vi drar igång HU igen på lördag och det ska bli kul såklart.

As I lay dying

idag har vi haft distansdag men jag har inte pluggat någonting typ... eller jo jag gjorde 3 religionsfrågor (av 28... som skulle vart inne för typ 4 veckor sen...) aja det ordnar sig! övningskörde gjorde jag också på körskolan och det gick åt helvete. hade en ny lärare som var cpsträng och sur så ja, det gick inte så bra... körkortet känns väldigt långt bort men jag hoppas att vindarna vänder och att det snart kommer att gå bra igen.
imorgon har vi framtidsdag i skolan, det kommer typ massa olika utbildningar och snackar. jag har valt stockholms universitet, uppsala universitet och polisen. men egentligen har jag ju ingen framtid så vad ska jag på en framtids dag att göra? höhö, skämt å sido...

ja vad finns mer att säga? precis när man tror att det ska bli vår så kommer det snö igen som snart kommer att bli slask om jag känner den svenska "vintern" rätt, och det borde man ju göra efter 18 vintrar... blä för sverige just nu.

I told you to follow me home

jag mår bättre "inombords" än jag gjort på riktigt riktigt länge, hur skönt som helst är det!

nu sitter jag och kollar på robinsson på tv4 anytime och dricker smoothie, asgott! fick inspiration från lisa att göra det, och det blev väldigt lyckat, höhö. appropå lisa så måste man ju passa på att välkomna henne in till bloggvärlden - välkommen!
nu ska jag fortsätta dricka min underbart goda smoothie och kolla robinsson, det verkar asbra, höhö.


Break the rules

höhö, dålig uppdatering var det ja.
vad har hänt sen sist då? en liten weekend hos erik blev det i helgen och det var fint med världens roligaste tvspel (little big planet) och massa mer. mycket plugg att göra som vanligt men börjar komma ikapp liiiite iallafall. jag drömde en jätteläskig dröm och är livrädd nu när jag sitter helt ensam hemma. jag försöker få stöd från sunkan över sms men hon bara skrattar åt mig! hrm, det är sann vänskap det... närå, höhö. jag har tvn på högsta volym så jag ska nog klara mig ifrån allt vad drömmen innehöll, typ en läskig kille som var skitförbannad för att jag sparkat på hans brevlåda...

Funderar på framtiden

idag på turism och resor kom det en gubbe som hette lars och berättade om turism-utbildningarna på campus roslagen. jag skulle faktiskt vilja gå på två av dom, faaaast det jobbiga är ju att de ligger i norrtälje.

+ med norrtälje
det är skönt för man är garanterad bostad på campus eller så kan man bo hemma, det är billigt och bra

- med norrtälje
jag vill inte bo hemma
det är tråkigt här

jag veeeeet inte. det verkar roligt som fan iallafall, antingen typ jobb på en resebyrå eller nåt som hette "projektledare mötesdesign" det verkar också askul, fast man behövde vara bra på matte tyckte jag att han sa, satte tyvärr. båda kurserna är på två år, vilket känns lite lagom sådär. jag vill nog plugga vidare till våren/hösten iallafall... orkar inte göra det på en gång är så jävla skoltrött + att jag ju funderar på att köpa valp till sommarn/hösten. här kommer lite om vad den där mötesdesign-grejen handlar om.

"FN-organet World Tourism Organisation bedömer att Rese-
och Turistindustrin kommer att vara fördubblad inom 10 år.
Mötesindustrin kommer att bli en av de allra viktigaste för
regioner och länder. Omsättningen i mötesindustrin enbart i
Sverige beräknas till ca 40 miljarder kronor/år. Internationella
möten och konferenser är ett av de snabbast växande seg-
menten inom industrin. Potentialen att utveckla mötesindustrin
i Sverige bedöms som dubbelt så stor som den genomsnittliga
prognosen för hela världen.

Utbildningen omfattar fyra terminer heltidsstudier på dagtid. En tredjedel av studierna består av LIA - lärande i arbete.

Utbildningen betonar starkt de personliga och sociala kompetenserna. Spetskompetensen ger en bredd, som innebär att den studerande kan söka sig till ett mycket stort antal olika områden inom mötesindustrin. Lärarna är i första hand från branschen med en mycket lång och gedigen erfarenhet. Dessutom inbjuds gästföreläsare inom olika specialområden.

Efter avslutad utbildning kan du arbeta med Möten, Kongresser, Incoming, Events, DMC-verksamhet eller Utställningar

Utbildningen ger en bred nationell och internationell kompetens och skapar en helhetssyn och förståelse för de samband som finns mellan de olika näringsgrenarna inom näringsliv, rese- och mötesindustrin."

jaja, vi får se hur det blir! skolan tar för övrigt död på mig och alla andra också tror jag. ligger efter med massa men orkar inte ta tag i det för det är bara så jäklans tråkigt!!!

Take it or leave it


Fly me to the moon

kryssningen är avklarad och även helgen med lilla hunden nellie. vill ni veta mer om kryssnigen kan ni läsa nån annans blogg som var med på kryssningen, för jag orkar inte skriva om det, kul som fan var det iallafall och vi lär ju göra om det på påsklovet, höhö. jaha, och så var det hunden! den hade damp, den såg ut som ett troll och det var såååå stor skillnad mot hugo, på ett såååå positivt sätt. man behövde inte skrika 10 gånger för att få uppmärksamhet utan det räckte nästan med att tänka en tanke så gjorde hon det man tänkt, typ. det som var jobbigt var att hon inte kunde koppla av inne, vilket säkert beror på att hon inte är van att vara här, men ändå. det var också lite jobbigt att hon inte verkade vara rädd/vaktade mig mot andra hundar, men det funkade rätt bra ändå. hon var lite reserverad mot människor när hon först träffade dom men sen så gick det också bra. vi får se vart det leder helt enkelt!
idag fyller emelie 18 år och det ska firas med mongolisk buffé i stockholm med henne, lisa och emma.

RSS 2.0