Trick or treat

ska försöka få med mig grabbarna till coop idag igen, för ännu mer godis! vafan det är bara halloween en gång om året. vi bakar lussebullar också, hur kunde jag glömma att säga det?! lite tidigt javisst men vad gör det. det är ju så jävla gott! dock åt hugo aka fettosumot upp en plåt så nu har vi bara tre. mooooooorr!!!! hoppas hans mage jäser och sprängs som en ballong. nej, det gör jag inte alls. lilla hugo.

Because you make me believe in myself when nobody else can help

jag fick med båda två till coop, helt otroligt faktiskt. iallafall att valen gick med frivilligt, det hade man inte trott! senare på kvällen kom emelie och vi dampade som vanligt till olika program på tv, askul. käkade massa godis och poppade popcorn i kastrull vilket gick förvånansvärt bra, haha.

skulle ha åkt till chanchie ikväll, men mamma vägrade skjutsa sååå det får bli en annan gång. imorgon ska jag och pelle till lizas kennel och gulla med alla söta hundar där. det blir kul!

jag älskar dig pelle <3


Cause when you try hard is when you die hard

igår blev det special movie night med emelie, fast vi kollade inte på en enda film, bara på olika program på tv, men det var lika roligt det, haha. leila festar, bonde söker fru och så vidare. ni kan ju tänka er! när jag skulle följa med henne hem sen var det asmycket dimma ute, man såg kanske 10 meter framför sig inte mer och det var verkligen dimma öööverallt. rätt läskigt när man skulle gå hem själv sen, tänkte typ på resident evil av någon anledning. eller the fog kanske. aja, det var läskigt iallafall. nu ska jag försöka få val och pelle att gå till coop med mig! tjarå

Somewhere else

sitter och kollar på tila tequila, haha, kul man kan ha lixom. lovet har gått asfort, det är redan onsdag lixom! imorgon ska jag nog till uppsala med mami, pelle och val och shoppelishoppa, i like it. och ikväll ska jag på nån teorigrej på körskolan, höhö, det lär ju inte bli så kul, men det är ju bra att ha gjort det. hmmmmmmmm.

Take a look

http://wwwc.aftonbladet.se/ljudbildspel/diskotekbranden1/

Damp med Emelie

haha, kolla vad jag hittade, gamla grejer som emelie skrivit på sin jamma, haha det var tider det!

Sara tröstar mig..

-Men hjärtat oroa dig inte med det där skägget kommer han inte långt, det säger jag bara..

Sara & Jag ska beställa mat, Solbacka krog 22.35
-Ja, kebabtallrik vill jag ha
-Men vafan det går ju inte, ska man komma tillbaka med tallriken sen då eller?
-Men suck man får en låda, så ring och beställ nu..
-Jaha vad ska jag säga då? Hej en kebab-låda?
-Nej en kebabtallrik
-Men det går ju inte vafaan!!!
-Säg vad du vill jag vill bara ha mat ring nu!!..
-Jaja..
5 minuter senare
-Ja vad fick jag nu då kebabtallrik eller kebablåda kanske jag ska säga.
-Nej du fick pizza jag orkade inte trassla om den där jävla lådan..
-Jaha?! Det va ju snällt jag ville ha kebabtallrik inte nån jävla pizza..
-Nej jag skoja du fick det..
-Vadå?
-Kebablåda
-Så jag fick kebabtallrik?
-Nej du fick det i en plåtburk kärringjävel, är du nöjd nu?

Låt den rätte komma in

igår var det stockholm som stod på schemat då, för shopping och bio. köpte en sjal och ett par skor och bion blev låt den rätte komma in, och den var lite av en besvikelse faktiskt. inte alls så bra som jag trott, dåååligt. jag saknar mina kompisar  (höhö) från HU, vi borde försöka ses i veckan hörrni och kane... ha tacokväll eller nåt. internt så det skriker om det men det är ju det som är kul! nu ska jag upp till klubben och träna med sarah, hörs sen.

Skärp-dig-jävla-lato-fetto-lista

- inte käka så jävla mycket onyttigt
- inte småäta konstant
- röra på mig mer
- ta tag i skolan
- bli frisk
- ha ett jävla bra lov!

Hell on high heels

halsen blir bara värre och värre. orkar inte bli sjuk, inte när det är lov och allt. äntligen är det iallafall torsdagkväll och imorgon är det fredag och då åker jag till älskling. emelie och jag har varit duktiga även idag och vart ute, först var vi på hundklubben med lisa och sofie och sen gick vi hem. helt otroligt faktiskt, men som vi sa - vi måste ju fortsätta med det här nu också för det gör ju faktiskt ingen skillnad om man inte gör det typ jämt. tyvärr. snackar med keso på msn och tydligen är det fest nere i kholm på lördag hos rickard. vettefan om jag orkar med det alltså, men vi får väl se hur det bliiiiiir.

All the lights that lead us there are blinding

skolan idag har vart rätt plågsam alltså, trots att det var kort dag. har haft så jävla ont i halsen, hostat mig igenom dagen, typ. fyfan vad jag hatar det och nu börjar det rinna ur snoken också, ännu bättre. nooot.
funderar på att gå på lektionerna vi har redovisning på imorgon (engelska och psykologi) och sen gå hem alt. åk till pelle efter det. kan inte koncentrera mig när jag bara sitter och snorar och hostar, lixom. snart ska jag ner till hm med mamma för att köpa lite stuff, i love it.

Tagit vårt förnuft till fånga

jag och emelie (inte sunkan) har tagit vårt förnuft till fånga och kommit fram till att vi är fetton. typ. och vi ska gå ut med hundarna vaaaarje kväll för att få bort lite fett. hoppas det funkar!

In some ways you're just like all your friends

jag har mått bajs hela dagen typ, cpont i halsen osv. prov på min framtid efter typ 4 timmars håltimme och kunde inte riktigt koncentrera mig, ville vara hem. frippe ringde för ett tag sen och vi snackade om att ses nåt i veckan, vilket vore kul som fan, det var superlänge sen! och sen pratade vi också om att ha fest tillsammans efter vår födelsedag, vi fyller ju på samma dag! vore asnajs. och jag vill till stockholm som faaaaaaaaaaan! så emelie (sunkan, hahaha) om du vill åka in nåt i veckan säg till! snart är det ju lov också, bara några dagar kvar och fyfan vad härligt det ska bli, verkligen superefterlängtat. nej nu ska vi beställa pizza, mohaha. eller sallad för min del, maaaybe.

Cause I have a bad day

vaknade flera ggr inatt för att jag hade skitont i halsen och höll på att spy, skitjobbigt + att jag drömde massa jobbiga drömmar, men som tur var slutade bra <3
när jag vaknade var jag astrött och ville bara ligga kvar i sängen, palla skolan idag känner jag bara! menmen det är mycket att göra idag så det är bara att pallra sig dit. första lektionen är filosofi, yehey.
jag tror jag drömmer cpdrömmar för att jag saknar pelle så jävla mycket!!!! kan det inte bara bli fredag nån gång?


Dagarna flyter på

det var kul i helgen när kholmarna var här, eller kåldolmarna som dom också fick bli kallade, höhö. de drack upp våran mjölk och hade massa damp. jag lämnar det där, orkar inte berätta mer. 8 november är det halloweenfest på hundklubben, haha, och igår var några upp och skulle skriva ihop utskicken till alla små barn, vad kan man säga annat att det spårade? såklart gjorde det det lixom. nu sitter jag och skriver på samhällskunskapen om ryssland, det går väl si sådär. tsss var ner till körskolan imorse också och det var skitläskigt men det gick nog rätt bra till slut iallafall, och det var kul som fan, höhö. tillbaka till pluggandet!

I just care about the weather

resursdag idag men drog ändå till skolan för att fixa för svenskaredovisningen på måndag! alla var typ på bajsdåligt humör och inte blev det bättre av att datorerna slutade fungera, jävligt bra det där. simon blev helt tokig och hade typ sönder ett tangentbord och var surkärring i typ en timme, men sen blev han glad, det var ju tur iallafall. vi var även på möte nere på mariagården med prälle persson, som är hur trevlig som helst och verkligen taggad på att hjälpa oss med vårt projektarbete, känns skönt att vi har någon på vår sida! imorgon kommer pelle, oskar, keso och rickard hit, haha. det lär ju bli rätt kul men rätt så trångt. aja, det får man ta. på lördag är det rolig dag uppe på klubben och sen återigen upp till roslags för att kolla på vals musikal, robin hood. sen är det annikas fest på kvällen, naaaaaajs!
nu ska jag göra klart svenskan, har bara om behaviorismen kvar, dags att slå upp psykologiboken med andra ord...

Se upp i trafiken

hm ja, nu har man ju ringt och bokat tid på trafikskolan dårå, höhö. känns inte så bra nu direkt eftersom att det förmodligen kommer sluta i katastrof, hallå, det är mig vi snackar om lixom. men ska dit på tisdag iallafall och hoppas det går braaaaaaaaaa... lika bra att komma igång med det så man kan få ta körkort nån gång, det känns ju som att det är väldigt bra att ha!

Show me what I'm looking for

jahaja, godmorgon godmorgon! har sovit jävligt dåligt inatt och vaknat flera gånger, asjobbigt... men det är ju sånt man får ta ibland! onsdag idag, och snart helg igen, wihooo. idag har vi filosofi första timmen vilket antagligen inte kommer bli sådär jättekul. det är krångligt och konstigt bara, isch för det. i helgen kommer pelle + oskar och keso, och det lär ju bli najs, förhoppningsvis! höhö. nej jag vet inte vad jag ska skriva mer, lär ju komma ett till inlägg idag när vi har typ 3 timmars håltimmar.

Kaos i skolan

bestämde mig för att dra till skolan trots att det är distans för att jag inte kunde koncentrera mig hemma. men det är inte så jävla lätt att koncentrera sig här heller med tanke på att alla har damp! alla skriker, lyssnar på musik, kastar omkring nycklar och ja det råder complete kaos om man säger så. bläääää.

hittade det här på emelies blogg som beskriver kaoset jävligt bra! hahaha.

Jag skriker åt Sara. Sara skriker åt mig. Jag skriker åt David. David skriker åt Sara. Sara skriker på Erik. Erik skriker åt mig. Jag skriker åt Erik. Alla skriker på alla och det råder kaos här. En helt vanlig dag på sam. Vilken tur då att vi är oseriösa. Typ.

-Sladderfitta!
-Du vet ingenting om min fitta!!

Precis.

Toppenstart på en toppendag... TVÄRTOM

nej den här dagen började inte så bra. pelle älskling åkte hem vid typ kvart över 4! och jag kunde inte somna om efteråt så låg och saknade honom jättemycket, när man väl somnar och sen vaknar halv 8 är jag jääättetrött och vill bara skita i allting men bestämmer mig för att gå upp. då visar det sig att min plattång tydligen inte funkar och jag blir flyförbannad. inte tror jag att jag har kvar garantin heller. great hur länge har jag haft den? några veckor? ajaaa. och bärbara datan har inte funkat igår så då fick jag typ panik och trodde att jag skulle bli tvungen att skriva om bokrecensionen till svenskan igen men nu verkar den iallafall funka igen, tack gode gud för det! uuuuh. vi får se vad det blir av med den här dagen alltså, mitt hår är jättekrulligt och fult och jag vill helst inte visa mig ute men vafan ska man göra? skönt iallafall att det är distans imorgon och ledigt på torsdag!


What doesn't kill you makes you stronger

vi har 5 inlämningsuppgifter och redovisningar till idag. räcker det?

Carolina liar



VÄRLDSKLASS


When you get what you want but not what you need

blä jag blir så trött på skolan men samtidigt vill jag inte sluta! jag kommer verkligen sakna alla i klassen. eller nej, nu ljög jag. nästan alla. men äsch orka tänka på det, det är lång tid kvar! iallafall, idag har vart en rätt dampig dag, iallafall för mig och emelie som vanligt, höhö. drog till coop och köpte "glögg" såhär i "juletid" mohahaha. mums säger jag bara. imorgon blir det 'middag' antingen här eller hos emelie, vi kommer ju ihåg hur förra middagen slutade - massa jag har aldrig och så vidare, så kul ska vi nog inte ha imorgon, blev lite smått illamående över vissa saker man fick höra, om jag säger så. men det ska bli jävligt kul faktiskt! appropå ingenting, eller jo appropå skolan, jag blir apsur på svenskan, det går verkligen bara nedför nu, först fick jag VG- på en uppgift, sen G+ och nu bara G! garhhhh jag blir verkligen så sur för jag vill ha bra betyg i svenska. usch på det.
nu ska jag nog läsa engelskaboken som ska vara utläst om typ en eller två veckor som jag har 300 sidor kvar i. hoppas jag hinner

I wanna be a rockstar

jomen absolut, livet leker ju, verkligen. inteeeeeeee! får sms av emelie imorse som frågar om vi inte har någon engelska, jooo, det har vi, säger jag. för inte fan lyssnade jag på förra lektionen när A-K sa att vi tydligen skulle få jobba självständigt idag för att hon skulle iväg eller nåt. så nu sitter jag här. i skolan. med simon, jennifer, emelie, jennifer och therese. och gör ingenting. har lektion 20 över 1. cykla hem? nej, det är jobbigt. usch, den här dagen började ju verkligen strålande. tvärtom!

imorgon är det fredag iallafall och det tackar man ju aldrig nej till

Chocolate covered cherries

tänk att man så snabbt kan gå från superdeppad till astaggad och skitglad! jag pressar sönder låten här under, helt jävla toppenbra!!!! jag har även kommit på att jag äger på att lära mig låttexter, det kanske finns nåt jobb som man kan göra det på? isåfall skulle det passa mig perfekt. oh chariot im singing out loud, FAN VAD JAG ÄR GLAD HELT PLÖTSLIGT! snackar med evelina på msn och allt känns inte längre hopplöst, kanske är det det som gör mig cpglad?! jag tror nästan det! och det faktum att livet faktiskt är rätt underbart ändå, trots allt! OH CHARIOOOOT IM SINGING OUT LOOOOOOUUUUUUD!!!!!!!!!!!!!!! ooops, nu sjunger jag verkligen inte out loud här och alla lär få damp på mig snart, men vad ska man göra när man är så glad att man kan spricka?!


Big fake smiles and stupid lies

jag är så trött på att vara ledsen över nån som säkert inte bryr sig alls om mig, jag orkar inte med det längre! önskar att jag kunde stänga av hjärnan och sluta tänka för jag mår inte bra av att tänka så jävla mycket på det hela tiden, kan inte koncentrera mig på annat. jag känner att jag behöver en bamsekram av en riktig kompis och en av pelle! tur att han kommer i helgen och att jag har så jävla bra kompisar i skolan som jag får träffa imorgon, det är underbart!

I know no matter where life takes me to
A part of me will always be with you

All the things I could do if I had a little money

ååååh jag blir tokig på att man aldrig har pengar! funderar fan på att maila dom på hundhotellet och fråga om jag får börja jobba där igen, iallafall typ en eller två helger i månaden? det är ju värt ett försök. och då ska jag fråga också om jag kan ta med mig nån, typ pelle eller nån kompis ut dit, som sällskap. det var ju det som tog knäcken på mig lixom, det var helt sjukt ensamt på rasterna man hade och när man inte var med hundarna. ja, det ska jag nog fanimig göra. ska bara fråga mamma om hon är sugen på att skjutsa ut mig till världens ände lite då och då efter skolan på fredagar. hoppas.

Like somehow you just don't belong and no one understands you

kan med stoooor lättnad säga att dom tre jobbigaste veckorna verkar vara avklarade!!!! eller ja, de tre veckorna med ett prov varje vecka, alltså. jag hatar verkligen prov, jag skulle fan hellre ha inlämningar varje dag en prov en gång i veckan och nej, jag överdriver inte! så illa  tycker jag verkligen om prov. fick g på psykologiprovet iallafall vilket känns skönt, får försöka göra bättre på typ redovisningar och sånt så man kan få ett högre betyg, för jag hatar som sagt prov. hoppas att samprovet igår gick bra också, vi får väl se. vi har fortfarande ganska mycket att göra men jag blickar framåt mot höstlovet och då känns allt lite lättare! katrineholm var det i helgen och det var kul, fest i fredags som kanske inte var den allra roligaste, men det var kul att träffa folket iallafall :) och på lördag var det först plugg på dagen i pelles och doms skola, ASNAJS skola det där, och sen filmkväll hos oskar på kvällen! söndag till deras skola igen för att plugga inför samhällsprovet och sen åkte jag hem på kvällen. rätt skönt att komma hem men samtidigt saknar jag alla där nere jättemycket! jag har verkligen hittat världens bästa pojkvän och han har världens roligaste kompisar (efter mina förstås!!!) idag har vi distans och jag har läst lite i engelskaboken, gjort engelskaläxan (den ena av två) och skrivit en loggbok till vårt projektarbete. har liiiite kvar att göra, men det får vänta, nu ska jag kolla på tv och dricka smoothie, mums på det!


Maybe Thursday you can sleep

vi har verkligen så sjukt jävla mycket att göra i skolan, usch på det säger jag bara. men det är väl bara att bita ihop, göra sitt bästa och vänta på bättre tider, helt enkelt. men lite glad är jag iallafall, fick 300 av mamma nyss och sen 100 av pappa, vet inte varför egentligen, men man säger ju aldrig nej till pengar, höhö. jag har pluggat ända sen jag kom hem typ kl kvart över 4. ooops, det var inte så jättelänge kanske men det känns länge när man sitter där och kämpar som fan för att fatta engelska, psykologi, samhällskunskap, svenska och lalala. allt på en o samma gång, palla. imorgon är det rimbo marknad och det lär ju bli NAJS. jag, emelie och therese ska äta oss tjocka på munkar och langos. i mitt fall tjockare förstås.

5 månader

5 månader idag med älskling, och det kommer bli massa fler! jag älskar dig pelle!

Högt blodtryck?

sitter i skolan, det suger. har håltimme till halv 3 eller nåt och då har jag min framtid, blä. men det är rätt bra med håltimmar för då får man tid att plugga på det man ligger efter i (läs filosofi). jag är nästan klar med läxan vi hade till idag med lite hjälp från simon och therese. ska ner på stan med emelie efter skolan också och köpa MUNKAR! muuums. ja just det, fick reda på att jag har högt blodtryck igår och blev rädd såklart, vad fan innebär det då? och självklart är inte skolsköterskorna här idag så inte kan man få reda på det heller... åååååååååh, är det nån som vet vad det betyder? är det farligt?


nej, nu ska jag fortsätta med filosofin!


RSS 2.0