Sometimes I need some time

distans idag och massa massa och åter massa att plugga! har gjort svenskan och håller på att plugga psykologi nu, har prov på fredag. usch, jag har sagt det förut och jag säger det igen - jag vill bara ta studenten och sluta skolan nuuuuu. jag orkar inte koncentrera mig längre och jag skiter i skolan mer och mer, måste ta tag i mig själv, får inte sluta med några ign! förutom i matte b då. för jag tror inte jag kommer orka plugga upp det, så kommer väl antingen ta bort den kursen eller ta ett ig. jag har nämligen typ bestämt mig för vad jag ska göra efter skolan - plugga vidare till optometritekniker, orkar inte förklara vad det är, men vad jag förstått kräver det bara matte A och engelska B, så det känns ju asbra faktiskt. nej nu ska jag väl fortsätta plugga psykologi antar jag.


Dubbelgångare

sånt här tycker jag är läskigt!

 ericatalvis  29:sep, 08:42
haha, jag såg dig och Pelle när jag satt på bussen i morse. Om det nu var ni >.< Men det var väldigt likt iaf :)

 ericatalvis  29:sep, 14:17
Va? :O Hjälp! Det var ruskigt likt er båda. För dom gick och höll varandra i handen och såg precis ut som er :O creeeeepy!
miiiiih, vi har dubbelgångare där nere i katrineholm! lääääskigt som fan! det här måste undersökas, nästa gång jag kommer ner.

pelle har åkt hem nu iallafall, och jag saknar han somfaaaaaaaaaaaaaaaaaan. bajs på avstånd.

That's not my name

dålig uppdatering i helgen jag veeeeeeeet, men jag har faktiskt inte mått så bra. vaknade med jävla magont i lördags och vid 11 låg man på golvet inne på toa och ja, ni kan ju tänka er själva. sen sov jag bort typ hela dan, stackars pelle fick vara med valen, haha. men han klagade inte iallafall så det  var ju bra! var tänkt att vi skulle till desse på filmkväll den kvällen men det blev inget, blev lugnt hemma istället, kände att jag behövde det. söndag igår då, och söndagar är ju typ alltid bajs. pluggade lite, gick ut med emelie jävligt långt i skogen med hundarna och lite sådär. pelle skulle åkt hem imorse typ kl 5, men larmet på min mobil fuckade så han åker hem nu i eftermiddag istället, haha. somnade inte förän vid 12 igår vilket gjorde mig jävligt frustrerad eftersom jag vet hur jävla trött jag skulle vara i skolan idag och det var jag också + att jag hade cpont i magen igen och huvudet så jag drog hem efter första lektionen. hoppas jag inte missar för mkt, men får försöka plugga hemma istället. nu ska jag slänga mig på pelle i soffan och sova lite, vi hörs!

Friday, I'm in love

fredag idag då. veckorna går ändå jävligt fort! åh, jag känner för tillfället att jag bara vill ta studenten och sluta skolan. jag skiter i om jag inte kommer få nåt jobb eller blablabla, jag orkar inte längre bara. och massa veckor kvar till höstlovet och ännu fler till jullovet. blä.
sitter och kollar på vakna med the voice, det är inte särskilt kul. usch jag känner att jag är cpneggo men det blir väl bättre när man vaknat till lite! filosofin tror jag sitter nu iallafall, men det får gå som det går, jag orkar inte läsa igenom en gång till. idag har vi engelska första lektionen kl 10, skönt med sovmorgon! sen har vi nog ingen lektion förän 13.10 för vi har ingen samhällskunskap, och då har vi psykologi, sen svenska, sen idrott och sen filosofi och prov. fast vi kanske inte har pskykologi heller? åh, jag orkar inte. på gympan har vi friidrott vilket inte kommer gå särskilt bra, haha, men det är väl bara att kämpa på.

sen kommer pelle på kvällen och det blir ju kul förstås!


Style by stars

ändrade planer, det får nog bli imorgon som jag och emelie ses, haha. båda har stressat upp varandra som fan genom att undra om vi ens har pluggat på rätt saker till provet, om vi glömt massa och så vidare. men jag hoppas det är något rätt iallafall, vore ju en jävla otur annars! ska försöka plugga lite mer ikväll också, så det sitter åtminstone lite.
idag fick jag hem mina klänningar från style by stars, och den ena jäveln var för liten och den andra var jääätteful, inte alls som den såg ut på bilden! fan jag kände mig jättetjock när den första var för liten, men får nog faktiskt skylla på att storlekarna där är jättesmå, så man kanske inte är en fetta trots allt. eller inte så mycket iallafall. ska skicka tillbaka båda två imorgon, men beställde en annan som lite kompensation, tycker den är cpsnygg och kommer passa perfekt till nyår eller nåt! vad tycker ni?


Myskväll

man kan ju inte plugga jämt. har filosofiprov imorgon och känner väl att jag har ganska bra koll på nästan allt så jag och emelie har bestämt att det blir lite filmkväll ikväll, med massa godis och grejer. härligt härligt. imorgon kommer älsklingspelle hit och det blir nice! nä, nu måste jag kolla vad svante håller på med, han har lärt sig hoppa på dörrhandtagen i desperata försök att komma ut, han är smart han den där katten!

Voices are calling from inside my head

jag och emelie ska börja på yoga är det tänkt, det kanske kan bli roligt, jag hoppas det iallafall. men sen slog det mig att yoga är väl typ apsvårt med massa ben över huvud och armar runt halsen så man nästan stryps och ja. okej, kanske inte det sista men ändå. undrar om det är så? det är väl värt ett försök iallafall!




Jag saknar min älskling!


Det är jag och lilla kissekatten


I can show you the world

hänger ni med i vår projektblogg, causeofmusic.blogg.se?
jag tror inte vi har skrivit det, men vi har allt några band redan, och det känns jävligt nice! bland annat har becky sharp från katrineholm sagt ja, och RMK som var med i talang förra året har typ sagt ja. sen blir det några lokala band också såklart. åh, det kommer bli asbra!



pelleeeeeee kom tillbaka hit jag saknar dig!

Smack that

japp, blogglusten har kommit tillbaka big time. jag fick just en fet stöt i handen när jag skulle dra ut kontakten till datan, det gjorde ju skapligt ont och efter lite skrikande åt uttaget så kom jag fram till att jag nog behöver  gå sån här aggressivitets-grej som pelle snackade om. det skulle nog vara bra för mig att kunna tackla min ilska. hm.
det känns som att jag har jättemycket att berätta men jag vet inte om jag ska dra allt i ett och samma inlägg eller skriva mååånga inlägg, för att fylla ut lite? jaja, vi får se. jag kan ju börja med att jag och emelie var ute med hundarna igår kväll och fick se både en räv och en liten igelkott. det var lite spännande va? eller kanske inte.
jag kan berätta om en annan sak som jag såg på nyheterna imorse (typ första gången på väldigt länge jag kollade det). det handlade om att medicin kan ge skitstora biverkningar typ, en gammal gumma hade gått på medicin i typ 11 år och blivit skitdålig - hennes dotter berättade att tanten bara satt typ på ett ålderdomshem och inte kunde göra någonting, bara satt och glodde ut i luften lixom och till slut blev hon så dålig att hon inte ens kunde äta sin medicin så då berättade dottern att hon typ sagt hejdå till sin mamma och sådär för att hon trodde att hon skulle dö då eftersom hon inte kunde käka medicinen, men efter 5 dagar blev mamman helt frisk typ, började snacka och allt igen! skitcoolt, hon berättade att hon inte kom ihåg någonting av de 11 åren som hon fått medicien, hur hemskt är inte det?! jag tror när jag tänker efter att det skulle handla om det på uppdrag granskning eller nåt ikväll, kanske värt att kolla på, tyckte det där var rätt intressant!

PFFFFFFFFFFFFFFF

åååh, jag dör, så pinsamt.


Endel gör musik, med toner i

skolfoto idag då, blev väl cpsnygg såklart, vad annars? nej men jag vet faktiskt inte och jag orkar inte bry mig riktigt heller, det får bli som det blir. onödigt bara att det var det enda som stod på schemat idag och att vi inte har några andra lektioner pga att det har blivit inställda eller stuff like that. så det var bara att trampa iväg hem igen efter fotot. rätt skönt i och för sig. det lär bli en slapp dag idag, med TV och plugg, typ. helgen i Katrineholm då? jodå, det var roligt som fan, trots lite ja, missöden eller vad man ska kalla det. lite för mycket av allt. men det var kul iallafall och det får vi lätt göra om.

pelle åkte hem imorse också och jag saknar han redan jättemycket.


RSS 2.0