Klickerkurs och U-DM

nu har det varit ganska döligt med uppdatering på sista tiden, men det är för att det är fullt upp hela dagarna, varje dag. är det inte plugg så är det klubben och träna för fullt eller bara och sitta och prata, guld!
18-19 april gick jag, lisa och emelie en klickerkurs för fanny gott! det var lärorikt och många saker kommer jag säkert ha nytta av, kanske inte på hugo men på en framtida valp :)
har tagit kontakt med working beauties tollare, och de planerade två kullar till sommarn och h;sten som verkar asbra, jag vill ha! men nu verkar min mail ha damp så för försöka skicka ett svar till henne så snart som m;jligt, det vore skitkul med en valp till i sommar :)
klubben nämnde jag som sagt, och där hänger jag, kim och lisa iprincip dagligen, ibland får vi även sällskap av emelie, sarah, sofie och emma! det är najs.
nu har jag också anmält mig till ungdoms DM i agility den 2 maj, så nu lär vi vara ännu mer uppe på klubben för att träna!
i helgen är det freestyletävling på klubben och jag ska f;rs;ka ringa runt och ragga lite fler sponsorer ikväll...

Time stands still

lovveckan har flytit på snabbt och nu börjar snart skolan igen. men det ska bli rätt kul faktiskt, har saknat alla på lovet! dagarna består typ av hundar, hundar, hundar och... hundar. har fått upp ögonen som fan för freestyle och tränar flitigt med hugo åtminstone en halvtimme om dan, skitkul! imorgon och på söndag är det klickerkurs i stockholm, tror det kommer bli jäkligt givande och roligt. sen att det bjuds på mat och fika sitter ju aldrig heller fel... nej nu ska jag iväg och handla med mamma - ska försöka smöra till mig en glass också tänkte jag! ben&jerrys nya glass är så jääääääävla god!


Angry management

jag sitter och kokar av ilska för tillfället mooorrrrr. är förbannad på både mamma och hugo, dumma dom. mamma har dessutom blivit tokig och sitter och kollar på typ hundar utan hem-sidor på internet och försöker klicka ner snabbt när jag kommer, men jag hinner allt se och jag undrar vad som är på gång nu...

06.04.09

det har varit en lååååång dag idag. skola först med prov i samhällskunskap c, hur det gick behöver vi ju kanske inte gå in närmare på. kan väl säga såhär: motsatsen till asskitmegabra, så kanske ni fattar.
fick höra att sofie var sjuk så jag fick ta lisa till hjälp för att hålla kul med hund-kursen och det var en jävla tur att lisa ställde upp för det där hade jag nog inte klarat själv! hundarna var tokiga och ungarna var om möjligt ännu tokigare, ja ni kan ju tänka er själva... efter 1½ timme var jag och lisa helt slut och pustade ut ett tag och ventilerade lite med kim innan vi åkte hem. nu är jag jääättetrött och ska övningsköra lite snart och sen hoppa i säng.
imorgon kommer det nog att bli en heldag;
09.00 utvecklingssamtal
12.00 träna agility med lisa och kim
15.00 tandläkarn (agneta "häxan"... önska mig lycka till...)
17.00 körskolan

ja vi får se hur jag klarar av morgondagen alltså... men på nåt sätt ska det nog gå! :)

Det okända

lång dag i skolan idag, ända till 16.40, men det har  gått ganska snabbt ändå, som tur var!
jag sitter och kollar på det okända, det där programmet som handlar om folk som är "hemsökta"... jag är fan skiträdd, haha, tänk om man skulle flytta in i ett hus där det spökade? alla spöken verkar ju inte vara vänligt sinnade direkt utan endel verkar vara rent ut sagt hatiska och hur kul kan det vara att ha en ande i huset som hatar en? nej usch vad läskigt. det läskigaste är att dom kan finnas i vilket hus/lokal/lägenhet/osv som helst inte bara i gamla ruttna övergivna hus, som jag trodde. usch nej, nu ska jag fortsätta kolla och hoppas på att jag inte blir alltför skraj!


RSS 2.0