Causeofmusic.blogg.se

nu har vi startat vår nya blogg (jag, Emelie och Simon) som vi ska använda till projektet! mer om det kan ni läsa på bloggen. pelle håller på att fixa designen och jag tror att det kommer bli ett asbra projekt. kan avslöja så mycket som att vi ska göra en fet jävla konsert med massa bra lokalband i vår! läs mer på causeofmusic.blogg.se.

Design, någon?

hm, man är ju inte så bra på det här med design om jag säger så och det känns lite halvtråkigt att skriva när man har en sån ful blogg så... finns det någon som kan tänka sig att hjälpa mig? isa? emelie? någon annan?


I’m only lonely when the music’s over

har haft filosofi som första lektion det verkade jävligt flummigt på nåt sätt och kommer nog inte bli nåt större problem. lärarn sa iprincip att det gäller att vara där varje gång så kommer man klara kursen. hoppas det är så iallafall!
kim har damp och har snackat hela dagen om att hon vill dö och att hon ska supa skallen i bitar i helgen. good luck! (fast hon är ju ganska ironisk, enligt henne själv).

nej nu orkar jag inte skriva nåt mer, vi hörs senare!

Baby, your love's killing me

godmorgon!
blev inte så mycket skrivet igår, men jag får väl försöka skriva lite mer idag. när mamma kom hem från jobbet igår drog vi ner på stan där det blev en ny jacka, jag vet inte varför jag köpte den egentligen, hm. kanske får lämna tillbaka den om jag ångrar mig mer. impulsköp kallas det. jaja, sen var det kurs med ullis, två på rad, först nybörjaragility och sen fortsättaragility. nybörjarna var ganska flummiga och väldigt mycket... överallt, men det kommer nog funka om de lugnar ner sig några hekton. fortsättargruppen var lite bättre, och de kan nog bli riktigt duktiga. jag vet inte vad jag ska skriva mer, jag saknar pelle som fan och det kommer ju ta ett tag tills vi ses... men det är bara att hålla humöret uppe så går nog tiden fortare! vi har religion nu första timmen med pernilla, vi har inte haft henne förut så hoppas att hon är i stil med morgan, då blir allt perfekt. fan, det är bara onsdag jag som trodde det var torsdag eller fredag. usch.

jag älskar dig pelle!

Puppie mills

var det någon som kollade på Oprah imorse? det handlade om puppie mills (?), typ folk som har flera hundar hundar som bor instängda i pyttesmå burar hela sina liv och bara används för att föda valpar som ägarna kan sälja vidare till djuraffärer och liknande. alltså det var så jävla hemskt när man fick se hur trångt de bodde och de hundarna som räddades - de kunde inte gå på marken för de hade aldrig fått gå på gräs de hade bara stått på hönsnät hela sina liv. en tik på 7 år tror jag det var hade fått ungefär 140 valpar. alltså jag satt och grät som en jag vet inte vad, jag är så jäkla känslig för sånt där, jag tycker så himla synd om djuren. finns det något man kan göra för att hjälpa djur som har det såhär? man vill ju bara ta hem allihopa och ge dom ett värdigt liv! gosh nu börjar jag nästan gråta igen men erkänn att det är hemskt? inget djur ska behöva ha det sådär!






Let's try

har bestämt mig för att fixa en ny blogg, för jag behöver verkligen skriva av mig då och då och jag kände att jag saknade gamla bloggen, men jag var lite trött på den, så varför inte börja  på nåt nytt? jag försökte med massa olika namn, men allt var upptaget och då fick jag snilleblixten att pröva med sarsha som jag kallas uppe på klubben och det funkade. vi får som sagt se hur det går med bloggen den här gången, just nu är jag ganska taggad iallafall!

vi hörs.

RSS 2.0