Han gör själ för sitt namn

david är ett mansnamn bibliskt ursprung och betyder 'den hatade'. namnen kan även stavas Dawid. david är även en förkortning av Davidino vilket härstammar från södra Europa.


personer med namnet David

  • David Johansson - känd clown
  • David av Munktorp - en gammal bondluffare
  • David Coulthard - skotsk självmordsbombare
  • David Duchonovy - amerikansk (d)-skådis 

Observera vad som händer under David


Sug på den här, David!





My perfect life

dagen idag dårå... hade svenska och filosofi, sen skit jag och emelie i individuella valet, höhö. just det, hade ju geografi också men vi fick jobba själva så det räknades typ inte. jag försökte hämnas på david för det han har sagt om att jag liknar en viss person som man helst inte vill bli liknad  vid, genom att få honom att ramla på en datasladd, det blev inte sådär superlyckat men jag lyckades skada honom lite iallafall så det får väl räcka, haha. fred david. men gör inte om det!

nu sitter jag och kollar på victoria silvsteds program my perfect life, haha. det är skittöntigt, hennes mamma kommer o hälsar på henne i paris och hon pratar engelska med henne? hallåååå, det är din mamma och jag tror nog att du kommer ihåg svenska. elleeeer?  


Friendship never ends

hahahaha jag har kommit på massa roliga saker som jag o sunkan har garvat åt genom åren, blandannat

nurse floyd!
prins bobo (vår befriare)
prins bobos underbara fladdrande hår
"ormen"

osv osv, jag sitter här och asgarvar för mig själv, snart lär familjen ringa psyket.

My red apples are not red anymore

nu var det ett tag sen jag skrev nåt så kände att det var på tiden nu, höhö. filosofiprovet igår kändes rätt bra alltså, fast jag vet inte, den som lever får se som man brukar sägaaaa. vi har fått biljetterna till konserten nu också, assnygga! så snart ska dom börja säljas, höhö. idag var det distans dårå och jag har gjort lite turism och resor uppgifter och sen gick jag ner på stan och mötte emelie som varit jäääättesjuk idag (tverrom).

aaah, nu kom jag på en rolig sak att berätta!
en tjej som heter sarah och har en berger des pyrenees a poil long skrev en kommentar till mig för några dagar sen och sa att om jag hade frågor om rasen o sådär så kunde jag maila henne och det gjorde jag eftersom att jag är rätt sugen på en sån och hon kom sen på att hon kunde vidarebefodra mitt mail till andra som har rasen (det finns två varianter, poil long och face rase, jag vill helst ha en face rase) och nu har massa svarat, det känns askul att få höra från personer som lever med hundarna varje dag hur de fungerar i vardagen o sådär. en tjej bor i åkersberga och har 3 FR och 1 PL och vi planerar att ses så snart som möjligt så jag kan få träffa hennes hundar, se hur dom är och så. så om nån (läs: emelie, emma, lisa) är sugen på att följa med så... gör det! så kan ni med era kloka hundögon (eller nåååt) också hjälpa till att se om en sån skulle passa moi.

Heaven knows

jag har kommit på att vi går två dagar i skolan den här veckan. två! det är lixom huuur skönt som helst. vi har ledigt torsdag-fredag, distans på tisdag och ja, då återstår ju bara måndag o onsdag, tjiho!

Now's the only time I know

helgen har varit kuuul! rickard, pelle och simon har vart här och förgyllt dagarna, höhö. på lördagen åkte jag och lisa (tidigt som fan) till stockholm och kollade tollare som apporterade, det var najs, men jävligt kallt. vi har filosofiprov imorgon och historialäxförhör. historian skiter jag i, det känns inte lika viktigt som filosofin lixom. är beredd på ig i både och dessvärre...

Insane

ska börja med att säga grattis till vår allas kära simon som fyller 19 idag, grattis grattis!

sen så kommer här en baota stor nyhet: jag fick fan G på samprovet!!!!!!!!!!!!!! hur fan gick det till?! jag ifrågasatte inte iallafall! känns asbra att slippa göra omprov!

Misslyckat försök att vara elak

simon och jag brukar ofta pika varandra när den ena säger nåt dumt tex:

jag: fan vad dålig den här datan är...
simon: du kan vara dålig!

men när jag ska försöka vara lika grov och elak så misslyckas det allt som oftast...

simon: den här ju helt adorable!
jag: simon, du kan vara adorable! jag menar... eeeeh... FAIL!!!


This city is a jungle

jag glömde att säga att jag var hos tandläkarn idag också, vilket alltid är en historia för sig. hatar att gå dit!
men den här gången var det lite roligare än vanligt iallafall, när man har sunkan (emelie) på andra sidan mobilen som skickar roliga sms kan det ju inte bli annat än skoj.
tandläkarn var dock skitläskig med asstora ögon och läskig röst - jag väntade bara på att hon skulle låsa dörren och börja tortera mig, uuuh, läskigt som sagt.

höhö, men jag ljög minsann häxan rätt upp i ansiktet, hon frågade om jag åt godis och sånt ofta då sa jag med stora hundvalpsögon "nääää, inte sååå ofta" och det gick hon på, mohahahahaha. ner med alla tandläkarhäxor!


Nobody knows

medan vissa (läs erik) verkar ha haft en väldigt produktiv och arbetssam distansdag så har jag inte  gjort ett skit. jag, emelie och simon försökte oss på ett projektmöte över msn, hahaha, men det gick verkligen som det  gick. jag lämnar resten åt era fantasier. det var kul iallafall. fick iallafall ett samtal från norrtälje tidning som hade "fått tips" om oss och ville intervjua oss! naaajs säger jag bara!

idag fyller kusin rebecca år så vi ska väl dit ikväll på lite tårta och grejer. dock tror jag inte att jag kommer  vilja ha tårta, får fortfarande lite... dåliga vibbar av tårt-tankar då jag blev magsjuk dan efter min födelsedag och det enda jag kunde tänka på var tårta och grädde. inte på ett bra sätt alltså. utan det gjorde att jag spydde... hela tiden. aja, lämnar även det åt era fantasier! höhö.


Get your silly pose on



Gaykryssa mig hit och gaykryssa mig dit

jahapp, samprovet gick inte på räls direkt, höhö, men vad hade jag väntat mig? jag gör som typ 50% av klassen - förbereder mig till omprovet istället.

förresten, idag fick jag  en halv hjärtattack, minst! fiya kom till korridoren och pratade med sofie om att de skulle åka på kryssning med galaxy på sportlovet (typ torsdag-fredag) och berättade att det var gaykryssning då! alla flippar ut totalt och jag troligen mest av alla, jag har en jäkla läskig fobi mot gaypeople, inget illa menat mot dom men jag tycker bara att det är äckligt, äääh ja, nu räcker det nog, ni hajar. men det visade sig att vi skulle åka onsdag-torsdag eller hur det nu var, som tur var! phew, som sagt det blidde en hjärtattack där. simon blev lite besviken - han drömde sig bort och såg sig själv dansa med massa bögar, haha men too bad, där sprack den drömmen.

Like a graveyard

uppe med tuppen idag för att försöka plugga sam c, hur har det gått? åt helvete! det bara skriker ig alltså... fan jag hatar skiten så bajsigt jävla mycket.


It's not that bad

nu jäklar. jag har just läst eriks blogg att han skrivit 14 inlägg på en vecka eller vad det var, och inte ska väl jag vara sämre! höhö, krig erik, krig...
aaaa, vi har "sovmorgon" eller vi har resurs till tio sen så fick vi jobba hemma på engelskan (yeeeah... jobba...) så vi börjar inte förän elva, hur skönt som helst. pelle kom igår och det var tur det för jag har saknat honom jättemycket!
nästa helg ska jag och lisa till stockholm och kolla på tollare som apporterar, höhö, kan ju bli spännande!

och som jag sagt tidigare, skolan tar död på en men det är ju baaaaaaaaaaaaaaara en termin kvar nu. härda ut!


Now I can be vice president too

skolan suger för tillfället. jävligt hårt. hårdare än vanligt.
vi har lixom hur mycket som helst att göra och ändå verkar det bara bli mer och mer hela tiden. vi har tex; geografi uppgift, sam b uppgift, sam c prov, engelska bok som ska vara utläst, engelska uppsats typ, en dikt på svenska som man ska kunna utantill, aa you name it. jag hatar verkligen skolan!!!
och som david skrev "det är bara en termin kvar" men det här kommer fan bli den rövigaste terminen någonsin känner jag.

KOM PÅ VÅRAN KONSERT!!!!!

Ett projektarbete med välgörenhetskonsert för Norrtäljes hemlösa. Alla pengar går oavkortat till Hemvägen (ett ställe dit de utan hem kan gå och få mat och umgås).

Konserten kommer att äga rum på U-Huset i Norrtälje fredagen den 13 februari 2009. Fika och underhållning i pauserna kommer att erbjudas.
DROG&ALKOHOLFRITT
Inträde: 50:-

Band som kommer att spela är: Kashmir and The Captains, Bredd, Joseph Dies, The Junkies. Med reservation för att eventuella band tillkommer.

VÄLKOMMNA!

Ready for take off

har haft fullt upp hela dagen, har vart på hemvägen och pratat med ingvar och hemlösa, tagit bilden till våran affisch (konserten är om typ en månad!!!), varit på körskolan osv. igår var jag ute och tränade med hugo i 20 min eller nåt och jag blev superglad när det gick hur bra som helst, han var på och lärde sig endel nya grejer och förbättrade gamla saker. duktig hund. mer då? ja, imorgon ska biljetterna till kryssningen bokas! det ryktas dock om att det är en pensionärsbåt, hmmm. men det tar sp06b tag i, lita på det! som pernilla sa: vi kan spela bingo fulla!
sen vill jag bara säga att min älskling pelle är en kreativ jävel som är förbannat duktig på vad han gör, vad håller han på med nu egentligen? syr en klädkollektion, skriver låtar, designar stuff, aa, han är duktig helt enkelt! man önskar ju att man hade samma förmåga att vara duktig men tiverr.



en bild på den duktiga hunden hugo och den inte alltför duktiga katten svante


I think way too much

idag fick vi ett nytt schema vilket innebär att vi går i skolan till 20 i 5 på måndagar när vi tidigare slutade runt 4. fyfan, det känns inte det minsta bra alltså. vi började med historia b idag med nån gubbe som heter hasse, haha, det var jäkligt slappt och det kändes ju bra iallafall. började även med svenska c (sista lektionen så man var ju kanske inte i sin bästa form menmen) och jag tror det kommer bli askul, ja askul, helt jäkla otroligt att jag säger så men ja, det är så jag känner just nu iallafall, får se hur länge det håller i sig lixom!

annars då? aa, jag måste sluta tänka så mycket som vanligt och jag ska försöka ta tag ordentligt i mitt nyårslöfte för att göra det här året till det bästa nånsin.

den 25e februari drar typ hela klassen (med några undantag... sp06b, ni fattar) på kryssning med silja galaxy tror jag båten hette. det kommer nog bli skitroligt!


Hög mysfaktor

sitter i vardagsrummet med en fet jäkla brasa på, så varmt och skönt är det som bara den! hundarna ligger i varsin fotölj och sover (liza snarkar... som vanligt) och jag har en vaaaaaaarm kopp te här också. hur mysigt som helst. men, snart är det skola som gäller, vilket förstör den mysiga stämningen en aning. aja, men det är bara att ta tag i det...

Hundfolk, se hit!

nu har det ju varit jävligt dåligt med uppdatering här på senaste tiden, men det får man ta när det är lov och det finns mycket annat att göra än att blogga. jag är frisk nu! det känns asskönt såklart. har varit hos pelle sen i lördags och vi har hunnit med massa kul, tex pokerkväll. idag åkte jag hem och jag saknar han skitmycket... blä. jag letar hund också, har tagit mig i kragen och  börjat spara ordentligt nu så till sommarn/hösten vill jag ha en valp. så det så. folk som är hundkunniga, vad föreslår ni?

jag funderar på



 
pyreneisk vallhund



korthårig collie



tollare



eng. springer spaniel

och till alla er som inte är så hundkunniga, höhö. vilken tycker ni är sötast? det är ju också viktigt, faktiskt... kanske till och med det viktigaste, neeejrå.

... elleeer? jag skulle lätt kunna köpa en valp för att den är söt utan att tänka på vad det är för ras och hur den skulle se ut i framtiden, jag menar till och med hugo var ju söt när han var liten och kolla på han nu! höhö.

RSS 2.0