Time stands still

lovveckan har flytit på snabbt och nu börjar snart skolan igen. men det ska bli rätt kul faktiskt, har saknat alla på lovet! dagarna består typ av hundar, hundar, hundar och... hundar. har fått upp ögonen som fan för freestyle och tränar flitigt med hugo åtminstone en halvtimme om dan, skitkul! imorgon och på söndag är det klickerkurs i stockholm, tror det kommer bli jäkligt givande och roligt. sen att det bjuds på mat och fika sitter ju aldrig heller fel... nej nu ska jag iväg och handla med mamma - ska försöka smöra till mig en glass också tänkte jag! ben&jerrys nya glass är så jääääääävla god!


Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-04-17 @ 16:39:35
URL: http://ockisjävel1
Postat av: erik

ojsan vette fan vad jag sysslade med på inlägget ovanför detta! Är lite sliten efter ha spela Little Big Planet till halv fem igår :p

meen ja det är klart man kan tacka nej omm man kommer in på något!

2009-04-17 @ 16:41:10
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: erik

tjockisjävel1 är faktiskt ett lösenord jag har till en sajt så råkade skriva det på bloggadress istället för i lösenordsfältet så det har absolut ingenting med dig att göra! FÖRLÅT!!



Alltså om jag ska jobba med turism så skulle det vara genom att jag jobbade som reseledare i något år för att få vara lite utomlands. Tror inte jag vill jobba med turism hela livet :p

2009-04-17 @ 20:54:30
URL: http://sharethefun.blogg.se/
Postat av: desse

Jag har också gått en klickerskurs (:

2009-04-20 @ 00:36:04
URL: http://lillalillan.blogg.se/
Postat av: Michelle

Tänkte mest be om ursäkt för hur hemsk jack var idag.. Förstår inte vad det va som försiggick i hans huvud idag och jag skäms oerhört över att jag inte kunde få kontakt med honom.

Hoppas att Hugo inte gjorde sig illa eller kommer påverkas av dagens händelse.

2009-05-03 @ 00:27:11
URL: http://michelleochjack.webb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0